Música

La propera edició del Black Music Festival s’allargarà excepcionalment durant tot l’any 2021

Snarky Puppy, Ben L’Oncle Soul, Lágrimas de Sangre i Las Karamba, entre els primers artistes confirmats

El Black Music Festival celebrarà el 2021 una edició que s’allargarà molt més enllà de l’habitual. Davant un any que es preveu “incert i complicat pels festivals”, l’organització ha decidit esponjar la seva activitat per “garantir” una programació similar a la d’edicions anteriors i que tots els concerts segueixin les mesures de seguretat pertinents.

La cita arrencarà al març, com sempre, i programarà concerts i activitats fins a final d’any. Així, per exemple, els nord-americans Snarky Puppy, caps de cartell destacats, actuaran a l’Auditori de Girona a l’agost.

Altres artistes que el ‘Black Music Festival Edició Especial’ ha confirmat aquest dijous són el francès Ben L’Oncle Soul i també els catalans Lágrimas de Sangre i Las Karamba.

El festival gironí s’ha proposat “garantir una programació el més semblant possible” a les edicions precedents, és a dir, que pugui presentar artistes internacionals i locals la presència dels quals no es vegi compromesa per l’evolució de la pandèmia.

Cal recordar que el Black Music Festival va ser un dels primers festivals a plegar enguany per culpa de la primera onada del coronavirus.

Els primers artistes confirmats d’aquesta edició especial i excepcional són els nord-americans Snarky Puppy, el francès Ben L’Oncle Soul, Las Karamba, Lágrimas de Sangre, la vocalista Koko-Jean amb The Tonics i Dani Nel·lo, La Sra Tomasa i Aiala i Mònica Green, (aquestes dues programades respectivament al Teatre Bartrina de Reus). Les entrades pels primers artistes anunciats s’han posat a la venda aquest dijous.

La direcció del festival remarca que aquesta és una situació “excepcional” i que per tant, en futures edicions el Black Music Festival tornarà a les seves dates i programacions habituals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda