Cinema

La gala dels XIII Premis Gaudí se celebrarà el 21 de març de 2021

El Terrat produirà la cerimònia que dirigirà Enric Cambray i que homenatjarà a les sales de cinema

La gala dels XIII Premis Gaudí se celebrarà el diumenge 21 de març de 2021, i no a principis d’any com se celebrava tradicionalment.

Com ha explicat la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, ha destacat que l’han tirar “tan endarrere com han pogut per veure l’evolució de la pandèmia perquè volen que sigui el màxim presencial possible”. Així mateix, ha afegit que si no pogués ser s’adaptaran.

L’Acadèmia ha encarregat a El Terrat la producció de la gala dels XIII Premis Gaudí, que serà, com ha apuntat Passola, “un homenatge a les sales de cinema” i la direcció estarà enguany en mans d’Enric Cambray, actor i membre de la direcció creativa d’El Terrat.

L’Acadèmia del Cinema Català arrenca aquest dimecres la primera volta de votacions de la 13a edició dels Premis Gaudí, que romandrà oberta fins al 18 de gener.

60 títols (trenta-dos llargmetratges de ficció, deu documentals, quatre pel·lícules per a televisió i catorze curtmetratges) competiran enguany per les 21 estatuetes en la gran nit del cinema català.

El calendari de la cursa s’ha vist alterat per la situació sanitària del país i ajorna les seves principals cites. D’aquesta manera, la lectura de nominacions, prèvia a l’inici de la segona volta de votacions dels acadèmics, serà el dijous 28 de gener, i el lliurament dels guardons, el diumenge 21 de març.

L’Acadèmia ha encarregat a El Terrat la producció de la gala dels XIII Premis Gaudí, que serà un homenatge a les sales de cinema de tot el territori. Com ha explicat l’Acadèmia, la productora audiovisual ha estat al capdavant de les dues últimes edicions dels Premios Goya, i anteriorment va produir la gala dels Premis Gaudí en les edicions de 2013 i 2018.

La direcció estarà enguany en mans d’Enric Cambray, actor i membre de la direcció creativa d’El Terrat i també codirector de les últimes dues gales dels Goya.

Televisió de Catalunya serà responsable de la realització audiovisual de la cerimònia, que tindrà lloc a l’Auditori del Fòrum CCIB.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona
música

Twenty One Pilots actuaran al Palau Sant Jordi l’abril vinent

Barcelona
ART

Estudien si la part superior del mosaic de la Casa Navàs també és de Joaquim Mir

REUS
art

Mor Richard Serra, l’escultor monumental

barcelona