Música

Pablo Hasél publica una cançó sobre Felip VI el dia que acaba el termini per entrar a presó

El raper ha penjat el videoclip ’Ni Felip VI’ a Youtube que ja compta amb milers de visites

El termini per entrar a un centre penitenciari acaba aquest divendres a les 20h del vespre

  • VÍDEO: Cançó de Pablo Hasél
  • El raper Pablo Hasél davant d’una pancarta que reclama la seva llibertat EFE.

El raper lleidatà Pablo Hasél ha publicat una cançó dirigida a Felip VI coincidint amb l’esgotament del termini fixat per l’Audiència Nacional perquè ingressi a presó. Hasél ha penjat aquest divendres el videoclip Ni Felip VI a Youtube i ja compta amb milers de visualitzacions. El tema comença amb una intervenció del rei espanyol on afirma que “sense llibertat d’expressió i informació no hi ha democràcia’. A la lletra, Hasél s’adreça al rei com a “tirà” i també assenyala al “mal anomenat govern progressista” per intentar aturar la mobilització. El vídeo està enregistrat per diferents emplaçaments de la capital del Segrià.

A la cançó que ha publicat Pablo Hasél aquest divendres, just el dia que venç el termini perquè ingressi a presó per la seva condemna a 2 anys i 9 mesos arran de dos sentències de l’Audiència espanyola per enaltiment del terrorisme, el raper afirma que no estarà mai “a la presó de la por” i que el seu micròfon “seguirà sent incòmode”. En aquest sentit, també fa incidència al fet que “fins hi tot” hagi demanat la seva llibertat el cantautor Joan Manuel Serrat i assegura que el que canta no són “injúries” sinó que és explicar el que passa.

Altres afirmacions que fa Hasél a la lletra d’aquest nou tema van dirigides ha acusar el govern espanyol de ser els qui enalteixen als terroristes i també assegura que quan la “dominació” – de Felip VI – acabi, “la història ens absoldrà”. En aquest sentit, l’acusa de feixista i alerta que no són com “el domesticat” de Pablo Iglesias. Finalment, Hasél qualifica de “fills de Franco” els qui l’han condemnat per “ser franc”.

Hores abans, Hasél, (que té fins a les 20h d’aquest divendres per ingressar de forma voluntària la presó per complir la seva condemna per enaltiment del terrorisme i injúries a la monarquia) ha avisat que hauran d’anar a “segrestar-lo” perquè entri a la presó perquè no té intenció de fer-ho de forma voluntària.

A través del seu perfil de Twitter , Hasél ha comunicat que el termini per ingressar voluntàriament a la presó expira a les vuit del vespre i que “seria una humiliació indigna acudir pel meu propi peu davant una sentència tan injusta”.

Hasél va ser condemnat a nou mesos de presó, sis anys d’inhabilitació i a gairebé 30.000 euros de multa per delictes d’enaltiment del terrorisme i injúries contra la Corona i contra les institucions de l’Estat

Un centenar de persones es concentra a la Meridiana en suport a Hasél

Un centenar de persones s’ha concentrat aquest divendres al vespre a la Meridiana de Barcelona en un acte en suport al raper Pablo Hasél.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA