Música

El Primavera Sound ajorna la celebració del 20è aniversari al 2022

El festival cancel·la l’edició d’aquest any

Es farà del 2 a 4 de juny el Primavera Pro, una trobada en format híbrid sobre la indústria musical

El Primavera Sound torna a ajornar la celebració del 20è aniversari per la pandèmia i cancel·la el festival aquest any. Segons han anunciat els organitzadors en un comunicat, les restriccions actuals fan que no es pugui preparar el festival amb “normalitat” ni garantir que pugui tenir lloc quan arribi la data per les “condicions a nivell global”. “Tot i que és dolorosa, sabem que és la decisió correcta, especialment per aquells que hagin de planejar un viatge amb antelació”, justifiquen en el text. Sí que se celebrarà, però, el Primavera Pro, una trobada global de la indústria musical en una edició híbrida del 2 al 4 de juny, les dates inicialment previstes per al festival. També donarà a conèixer en aquell moment el cartell per al 2022.

Els organitzadors atribueixen la decisió a les “condicions a nivell global”, que fan que no es pugui garantir un esdeveniment com el Primavera Sound “de la manera que es pugui viure l’experiència completa”. “Ho hem intentat tot. Hem liderat un assaig clínic a la sala Apolo de Barcelona el desembre passat i hem estat en contacte permanent amb les autoritats sanitàries per explorar totes les solucions possibles”, expliquen en el comunicat als mitjans. Amb tot, creuen que el 20è aniversari mereix una “festa com les d’abans” i afirmen que les condicions actuals fan que no es pugui garantir.

Com l’any passat, en què el certamen també va haver de cancel·lar el festival, s’ofereix a tots els que tinguin entrades la possibilitat de guardar els tiquets, que serviran per l’any que ve, però també ofereix la un retorn de l’import a partir del 2 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda