Música

Madamme Mustash estrena un himne a l’empoderament femení

La cantant rosinca Madamme Mustash estrena avui a les plataformes digitals Guerrera, un nou single i videoclip que presenta com “un himne a l’empoderament femení”. També avui Madamme Mustash actuarà amb la seva banda a la Unió Jonquerenca (19 h), on oferirà un concert gratuït per al qual cal fer reserva prèvia a Can Laporta, dins dels actes del Dia de la Dona a la Jonquera.

Guerrera és la primera cançó que Madamme Mustash llança del seu nou disc, Être, amb temes en castellà que anirà publicant com a singles cada mes o cada dos mesos. Guerrera és el segon tema de temàtica feminista que publica Madamme Mustash, després de Dones, inclòs al seu disc Batecs .

El videoclip de Guerrera ha estat realitzat per la mateixa cantant a partir de vídeos fets amb mòbils que li han enviat una quinzena de dones a través de les xarxes socials. Madamme Mustash també actuarà el 20 de març al cicle de concerts de La-sala.online , que s’emeten en directe des de Music Lan i que aquest mes estaran protagonitzats només per dones, com ara Jessica Mellado, Projecte Hatxe i Mireia Vilalta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.