Música

El grup Manel presenta ‘Tipus Suite’

És la segona de les tres cançons que formaran part de l’EP ‘L’amant malalta’ que es publicarà el 16 d’abril

Dues setmanes després d’estrenar per sorpresa la cançó ‘L’amant malalta’, el grup Manel presenta ‘Tipus suite’, disponible des de les 18:00 hores d’avui en totes les plataformes digitals. El quartet barceloní torna a sorprendre amb un exercici de pop lleuger coronat per una tornada addictiva.

Conjuntament amb una tercera cançó, ‘La jungla’ –que el grup encara no ha donat a conèixer–, els dos temes que els Manel han publicat durant aquest mes de març formaran part d’un EP que, amb el títol de ‘L’amant malalta’, es publicarà en vinil de set polzades i edició limitada el pròxim 16 d’abril.

A més, ‘Tipus suite’ ve acompanyada d’un videoclip que ha estat rodat a Felanitx (Mallorca) i ha dirigit Antonina Obrador.

Després d’assolir el número 1 a les llistes de vendes (físic i streaming) amb ‘Per la bona gent’ (2019) i convertir-se en l’únic artista de la història que ho aconsegueix quatre vegades consecutives amb discs cantats en català, els Manel han reprès l’activitat aquest 2021 i no han parat d’esgotar entrades, recentment a Terrassa, Sant Cugat, Madrid, València i Girona.

La seva gira viurà pròximament un punt d’inflexió en dos concerts consecutius a la Plaça de Toros Monumental de Barcelona els propers 9 i 10 d’abril, pels quals les entrades també s’han exhaurit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia