Arts escèniques

L’activitat cultural d’Olot torna amb molta força

Hi ha un centenar de propostes per als pròxims tres mesos, amb algunes novetats

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’ Olot i diverses associacions locals proposen fins al juny a la ciutat garrotxina al voltant de cent activitats. Aquesta programació, que –en paraules de l’alcalde i regidor de Cultura, Pep Berga– suposa el retorn a gairebé la normalitat, inclou com a novetats l’adequació de la sala El Torín per a música clàssica (després d’una millora en la seva acústica); uns tallers d’artesania al Museu dels Sants; un projecte participatiu amb gent gran al Museu de la Garrotxa i la consolidació de la biblioteca com a espai per a actes literaris i d’arts escèniques.

“Hem programat per a tothom; hi ha prou varietat perquè tots hi trobem alguna cosa que ens motivi”, resumeix el director de l’àrea de Cultura, Ricard Sargatal. En l’àmbit teatral es recuperen els espectacles de gran format, entre els quals destaca De què parlem quan no parlem de tota aquesta merda, de La Calòrica, i La Cabra o qui és Sílvia, amb Jordi Bosch i Emma Vilarasau. Quant a música, Clara Peya i Vic Moliner oferiran Índiga.

El trimestre estarà marcat pel festival de dansa Sismògraf, aquest cop, distribuït en diferents caps de setmana per evitar aglomeracions; i pel LAP (L’Altra Programació), dedicat a propostes trencadores i que inclou espectacles de circ contemporani i d’altres relacionats amb la literatura. Les entrades es posen a la venda el dia 6 a Olotcultura.cat .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia