Altres

La dedicatòria més creativa

Dedyca.com es presenta com “la primera start-up a Catalunya dedicada a sol·licitar vídeos personalitzats als artistes, personatges i famosos”. Aquest projecte va néixer durant els mesos de confinament del 2020, per iniciativa del productor audiovisual Albert Parera i el seu germà, Ignasi Parera, empresari penedesenc vinculat al món tecnològic, que ha dissenyat i gestionat la pàgina web i l’aplicació de Dedyca.com .

“Vaig veure la necessitat de fer alguna cosa per ajudar econòmicament els músics, actors, artistes en general, que de cop i volta van haver de deixar de fer concerts, obres de teatre, cine, projectes de televisió, etc. També vaig pensar en el món de la gastronomia, els cuiners, que els van tancar els restaurants, i els esportistes, que no podien fer competicions”, explica Albert Parera per presentar el projecte. La diferència amb altres iniciatives semblants que es poden trobar a les xarxes, és que Dedyca.com demana als seus col·laboradors que no facin dedicatòries improvisades, sinó que preparin vídeos amb qualitat professional en els guions i en la presentació. De moment, Dedyca.com permet demanar vídeos personalitzats, pensats generalment com a regal per a una tercera persona, d’actors i còmics com ara Pep Plaza, Fel Faixedas, David Olivares, el Senyor Barragán, Oriol Cruz, Meugenio i el Senyor Bohigues; el músic Pep Poblet, la cuinera Ada Parellada, el presentador Vador Lladó i l’escriptor Martí Gironell, que ofereix l’opció de crear un microrelat de 2 o 3 minuts inspirat en el destinatari del vídeo. Els vídeos tenen preus al voltant dels 200 euros i al web es pot concretar el missatge que es vol transmetre i la data límit d’entrega.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona
música

Twenty One Pilots actuaran al Palau Sant Jordi l’abril vinent

Barcelona