cultura

Música a la Vall

El festival de la Vall de Camprodon ofereix deu concerts d'estils molt diferents a cinc poblacions

L'onzena edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon programarà aquest any deu concerts en cinc localitats: Vilallonga de Ter, Molló, Setcases, Llanars i, per primera vegada, Sant Pau de Segúries. A cada municipi, hi tindran lloc dos concerts d'una àmplia gamma estilística, des de música tradicional fins a jazz, passant per música clàssica, polifònica i religiosa. Aquest ventall obert vol atraure tant el públic de la Vall com els estiuejants i els veïns de localitats properes, fins i tot de la Catalunya del Nord, on també es promociona el festival. Els concerts tindran sempre un preu de 3 euros (gratuïts per a menors de dotze anys i jubilats), excepte a les esglésies parroquials, on seran gratuïts per decisió del Bisbat de Vic. Aquest any hi haurà més concerts al setembre i l'objectiu és que, de cara al futur, el festival vagi allargant les dates, per fer-ne almenys un al mes fins a Nadal. El festival també vol apropar el patrimoni natural i cultural de la zona al públic de fora. El programa inclou la Coral Càrmina; La Vella Dixieland, Carme Canela i Anna Luna Lucas Quartet, representant el jazz; la música religiosa de la Seu de la Saviesa; Les Síxters, Les Violines, el grup valencià de folk contemporani Artaica, BCN Metall Quintet i el duet gironí format per la soprano Maria Bellido i la pianista Anna Balvak, que, juntament amb la soprano Miki Mori, interpretaran àries i cançons.

El festival és dirigit pel guitarrista Joan Carles Martínez i organitzat per la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, amb el suport de la Diputació i la Generalitat. També hi ha una comissió organitzadora amb representants de tots els municipis implicats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Cultura

Mor el filòsof i polític català Josep Maria Terricabras

Girona
Música

Joan Enric Barceló presenta a casa el seu debut literari

Vidreres
Cinema

El Truffaut convida a sushi per celebrar els 3 mesos de ‘Perfect days’

Girona
cultura

El Museu d’Història de Barcelona busca director amb un procés de selecció que aixeca recels

barcelona
guardó

Antonina Canyelles, premi Jaume Fuster

Barcelona
Cinema

Blanes estrena un festival de cine que reconeix la trajectòria de Mònica Randall

Blanes
Llibres

Òmnium impulsa una recollida de llibres per renovar el fons de les biblioteques

Barcelona

Faulkner, l’autor de les mil veus

Barcelona
MÚSICA

Guillamino: “A la música del país, li falta un sentiment una mica més de tribu”

BARCELONA