Cultura

La música orientada al ball omple el FIB

Els ànims milloren en la segona jornada del Festival de Benicàssim (FIB). La immensa esplanada ja no semblava tan deserta, tot i que no es van arribar a les aglomeracions d'altres anys. Les prop de 30.000 persones que van acudir divendres al festival ho van fer per un cartell marcat per la música de ball.

Hot Chip en va sortir molt ben parat amb un concert molt similar al que van oferir fa unes setmanes al Sònar, amb la seva mescla de pop dels 80 i ritmes electrònics. Per la seva banda, Alisson Goldfrapp encara intenta ser una diva sense acabar-ho d'aconseguir, però el seu concert va satisfer els desitjos del públic menys exigent. Vampire Weekend va enllaçar un darrere l'altre els hits dels seus dos discos. El seu so africà encara necessita, però, trobar una personalitat més definida. Impossible quedar-se quiet, això sí, quan van sonar els primers acords d'A-Punk.

Els Ilegales van fer un concert dur i contundent en la seva gira per acomiadar-se dels escenaris. A aquella hora, però, la majoria va preferir anar a veure Julian Casablancas, que amb la seva imatge de nen dolent de casa bona va haver de recórrer a títols dels Strokes per salvar el concert.

I entre les sorpreses que ens va regalar la segona jornada del Festival de Benicàssim cal ressaltar Mumford & Sons, tot un fenomen a Anglaterra tal com va quedar més que demostrat amb tota la colònia britànica creant un ambient de bogeria i gairebé histèria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia