Música

PORTA FERRADA / SALAT

DAVID CASTILLO

Harper i altres llaminadures

El festival de Porta Ferrada és una de les grans cites culturals estiuenques del país. No només per l’eclecticisme dels gèneres musicals que reuneix, sinó també perquè el visitant pot gaudir d’una gran oferta gastronòmica i cultural –concretament museística– de Sant Feliu de Guíxols. Un dels festivals més antics del país té actualment uns complements molt satisfactoris que el visitant pot compartir.

Els diferents escenaris oferiran actuacions de figures nacionals i internacionals, a més d’un festival paral·lel d’humor, Salat, que fa interessants aportacions, com l’espectacle interpretat per José Mota, Santiago Segura i Flo Fernández, que dispensa reflexions, rialles i disbarats en una proposta plena d’humor i espontaneïtat.

Entre els plats forts de l’oferta musical cal destacar l’estrella italiana Zucchero o l’extraordinari guitarrista nord-americà Ben Harper, que presentarà el xou exclusiu A Solo Evening with Ben Harper, un repàs de trenta anys de carrera per emplenar un set carregat d’emoció on sonaran les seves millors cançons en un format especialment adequat per a la seva música impactant i en un format intimista.

Altres propostes inclouen Pau Vallvé i El Petit de Cal Eril, Maria Arnal i Marcel Bagés, Rosario, Sergio Dalma, La Locomotora Negra, Sidonie, Sílvia Pérez Cruz, Rozalén, Manuel Carrasco, Roger Mas amb la Cobla Sant Jordi, Pablo Alborán, Bad Gyal, Carles Font, La Oreja de Van Gogh, Oques Grasses i India Martínez, dins una programació marcada encara per la pandèmia, on podrem gaudir d’artistes d’aquí que tenen una bona tirada de públic. La 59a edició del Porta Ferrada ve carregada de festa.

PORTA FERRADA
De l’11 de juliol al 21 d’agost


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona