Música

notes al parc

xavier castillón

Música en viu a la Devesa

La Marfà-Centre de Creació Musical i l’Auditori de Girona organitzen aquest estiu una nova edició del cicle de concerts gratuïts Notes al Parc, que tindrà lloc entre el 10 de juliol i el 25 d’agost –concretament, els dimecres i els dissabtes, sempre a les 20 h– a la plaça de les Botxes del parc de la Devesa de Girona, excepte un concert, el de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines, que tindrà lloc el dissabte 24 de juliol a l’Auditori de Girona. En total seran 12 concerts de diversos estils, des de la música clàssica al swing, el jazz o el folk. Les entrades s’han de reservar al web del cicle.

Notes al Parc començarà el dissabte 10 de juliol amb el Trio Andrée, format per Cèlia Johé, violí; Queralt Garcia, violoncel, i Maria Figa, piano, per reivindicar “les obres musicals creades per dones, que sovint no han estat gens reconegudes”. La periodista Núria Riquelme acompanya el trio amb la lectura de textos sobre aquestes compositores i les seves creacions.

El 14 de juliol, la cantant i compositora Marta Pérez, coneguda també com a membre de Les Anxovetes, hi presentarà el seu últim disc en solitari, Letters for June, en formació de quartet. El dia 17 hi actuarà la soprano Laia Frigolé, que interpretarà “música barroca sobre l’amor i el desamor” amb el clavicèmbal d’Eva del Campo. El 21 de juliol sonarà a la Devesa el folk de Criatures i el seu Praxinoscopi, i el 28, el jazz del Dani López Quartet. Tancaran el juliol, el dia 31, el trio format per Sara Parés, flauta de bec; Oleguer Aymamí, violoncel barroc i viola da gamba, i Dani Espasa, clavicèmbal. El 4 d’agost serà el torn de la Girona Jazz Project Big Band i el dia 11, el del BCN Sax Quartet. El folk-rock de La Ludwig Band, el dia 18; el Sextet Gerió, entre la clàssica i el tango, el 21, i la banda de Momi Maiga amb el seu afrobeat, el 25 d’agost, clouran el cicle.

NOTES AL PARC
Del 10 de juliol al 25 d’agost


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia