Música

Ben Harper suspèn la seva gira europea

El cantant nord-americà tenia previst actuar al festival de Porta Ferrada el proper 23 de juliol

L’organització anuncia que l’import de les entrades es retornarà automàticament a la mateixa targeta des de la qual es va fer el pagament

El cantautor nord-americà Ben Harper ha suspès la seva gira europea per la situació de pandèmia de coronavirus, segons ha informat l’organització del festival de Porta Ferrada, on tenia previst actuar el proper 23 de juliol.

“A causa de les actuals preocupacions per la salut i la seguretat amb la pandèmia en curs, hem pres la difícil però necessària decisió de cancel·lar la nostra gira europea aquest estiu del 2021. Tornarem de gira de seguida que puguem, amb totes les garanties de seguretat. Amor i agraïment als nostres seguidors d’Europa”, ha justificat l’artista en una nota personal difosa pel festival de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà).

L’organització ha anunciat que l’import de les entrades es retornarà automàticament a la mateixa targeta des de la qual es va fer el pagament.

La cancel·lació de la gira europea ha suposat la caiguda del cartell de Harper a altres festivals de l’Estat. El 21 de juliol tenia previst actuar a La Mar de Músicas, de Cartagena, el 22 a Madrid i el 25 a Castro Urdiales (Cantàbria). En el cas de La Mar de Músicas, els organitzadors han assegurat que en uns dies es retornarà automàticament els diners de les entrades adquirides sense necessitat de sol·licitar-ho. Un altre artista o banda cobrirà el seu buit el dia 21 del mes que ve.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda