Cultura

Vincent Ling obrirà dijous a Girona el cicle Hammerklavier

El pianista britànic Vincent Ling obrirà aquest dijous, 8 de juliol, l’edició estiuenca del cicle Hammerklavier, organitzat per Opus Artis a l’Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona. El cicle de piano es completarà el mateix cap de setmana: divendres amb la xinesa Quanling Wang i dissabte amb l’italià Giacomo Menegardi. Tots els concerts començaran a les 20 h i les entrades costen 10 euros. També hi ha un abonament de 25 euros per a tot el cicle. L’aforament és limitat i les places es poden reservar (opusartiscultura@gmail.com). Les entrades també es poden comprar a l’auditori des de mitja hora abans de cada concert.

Aquests joves pianistes sumen uns quants premis internacionals, i a Girona interpretaran programes amb obres de grans compositors. Ling interpretarà obres de Beethoven, Chopin, Liszt i Prokofiev; Wang, composicions de Haydn, Beethoven i Schumann, i Menegardi tancarà amb Beethoven, Schumann i Chopin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.