Música

Les Nits d’Acústica recuperen el centre de Figueres

Del 26 al 28 d’agost, hi actuaran Nathy Peluso, Manel, Els Pets, La Pegatina, Oques Grasses, Macaco o Mishima

Les Nits d’Acústica no són ni poden ser ara el multitudinari Acústica d’abans de la pandèmia, però cada vegada s’hi semblen més i intenten fer reviure el seu esperit, com va remarcar ahir en la presentació del festival el seu director, Xavier Pascual. I com ho faran? Per exemple, recuperant dos escenaris importants del centre de Figueres: el de la plaça Catalunya i el de la plaça Josep Pla. Entre el dijous 26 i el dissabte 28 d’agost s’han programat 21 actuacions, 7 per dia, en quatre escenaris diferents. Hi haurà concerts gratuïts, amb reserva prèvia, a la plaça Josep Pla i al Teatre El Jardí, on tindran lloc les actuacions familiars de l’Acustiqueta, amb Xiula (dia 27) i Di-versiones (dia 28), uns clàssics del festival. Els concerts de pagament (de 6 a 18 euros) es portaran a terme a la plaça Catalunya i al parc de les Aigües. Arreu el públic estarà assegut i mantindrà les distàncies preceptives. El lema del festival ho deixa prou clar: “La cultura també cura.” No només és segura.

Ahir al vespre ja estaven disponibles al web del festival tant les entrades de pagament com les gratuïtes, i ja estaven exhaurides, amb llista d’espera, les d’Oques Grasses al parc de les Aigües, les de Ginestà i Marcel i Julià a la plaça Josep Pla i les de Di-versiones.

Dijous també actuaran Pau Vallvé i Mishima a la plaça Catalunya; Joina, Reïna i Somboïts a la plaça Josep Pla, i Rigoberta Bandini i La Pegatina al parc de les Aigües. El divendres, Manel precedirà Oques Grasses al parc de les Aigües, Entresol 2a actuarà a la plaça Josep Pla i Macaco ho farà a la plaça Catalunya, en format acústic. Dissabte, l’argentina Nathy Peluso , un dels grans reclams del festival, actuarà al parc de les Aigües, on els valencians Zoo tancaran la nit. A la plaça Catalunya hi haurà Ovidi 4 amb Toti Soler i Els Pets, i a la plaça Josep Pla, Ginestà i Guillola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona