Música

Grans veus de dona, a la vall de Camprodon

Marina Rossell, La Marta Rius i Ivette Nadal actuaran en la 22a edició del festival

El Festival de la Vall de Camprodon celebrarà la 22a edició, amb cinc concerts que tindran lloc a l’agost a diferents pobles de la vall, i un últim concert protagonitzat per la cantant Ivette Nadal, que es portarà a terme el 2 d’octubre a Camprodon. De fet, una de les singularitats d’aquesta programació és la presència de destacades veus femenines de diferents generacions de la música catalana, com Nadal, Marina Rossell i La Marta Rius. Tots els concerts del festival són gratuïts, amb aforaments restringits i totes les mesures de seguretat vigents. El festival s’obrirà el dissabte 7 d’agost al pati de les escoles de Sant Pau de Segúries, amb Strawberry Friends, un duet d’homenatge a The Beatles format per Balta Navarro i Tomàs Gonzàlez (guitarres i veus). El divendres 13 d’agost, a la plaça del Migjorn de Molló, s’hi podrà escoltar Èric Vinaixa, que actuarà en format de trio, per versionar grans clàssics del rock.

El 14 d’agost, a la plaça de l’Om de Llanars, Marina Rossell hi interpretarà les seves Cançons de resistència, acompanyada al piano per Xavi Lloses. El 21 d’agost, a la plaça de l’Ajuntament de Setcases, tindrà lloc un concert de swing a càrrec del trio del clarinetista Oriol Romaní. La programació de l’agost es completarà el dia 22 amb el concert de La Marta Rius i la seva Ànima salvatge a la plaça de l’Era de Vilallonga de Ter. A l’octubre, Ivette Nadal presentarà a la plaça del Monestir de Camprodon Ara busco una altra cosa amb la guitarra de Marcel Torres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen