Música

In-Somni s’amplia a tres dies i més grups

Crim i La Inquisición s’incorporen a la programació del festival, que es farà a Sarrià de Ter del 17 al 19 de setembre

El Festival In-Somni ja té clara la 18a edició, que tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 de setembre a Sarrià de Ter, al parc de la Cooperativa. D’aquesta manera, després de diversos canvis i ajornaments, l’organització del festival deixa pels anys 2023 i 2024 la idea de créixer de manera exponencial. Així doncs, la directriu i la determinació pel 2021 és mantenir viu el festival.

A més d’ampliar a tres dies l’In-Somni, pel que fa la programació el director del festival, Jaume Massaguer, assegura que aquesta serà tan eclèctica, interessant i potent com sempre. Amb bandes i artistes encara per descobrir al nostre territori i/o en combinació amb grups de casa. “És una programació que fuig de tota convencionalitat, amb grups i propostes trencadores.” Amb estils que van del pop al punk passant pel rock, hip-hop o l’electrònica, destaquen les actuacions, entre d’altres, de Joana Serrat & The Great Canyoners, Grises, Vàlius, Luw, Last Transmission (Homenatge a Joy Division) –del divendres 17 de setembre–, Crim i La Inquisición –que s’incorporen a la programació, dissabte–, Flashy Ice Cream, Double & Hug Sound, Swit Eme i Vinnie Kairos, Mad Phi & L’Home estàtic –diumenge 19 de setembre–, a més de discjòqueis.

A banda de la música, el festival oferirà un espai gastronòmic complementari amb food-trucks i un mercat amb art, roba, discos i llibres.

Zaz actuarà al Black Music

La cantautora francesa Zaz actuarà al Black Music Festival de Girona en el marc de la nova gira Organique Tour, que la durà de gira a l’Estat. La cantant hi actuarà concretament el 19 de març del 2022, dins la programació del Black Music Festival. Zaz, autora d’èxits mundials com Je veux o On ira, publicarà el seu cinquè disc aquesta tardor i és el que presentarà a Girona. Per a aquest nou àlbum, Zaz va treballar amb el productor holandès Reyn, amb qui s’ha pres el temps d’aplicar un color particular a cada cançó, amb una veu que no necessita cap introducció, tan vivaç com emotiva, i sempre amb el to adequat. Lletres que parlen directament, que són alhora íntimes i personals. El públic podrà tornar a enamorar-se d’alguns dels seus grans èxits, com Je veux, On ira, Éblouie par la nuit, Qué vendrá o el seu darrer èxit, Imagine.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Cinema

El BCN Film Fest obre portes i espera Meg Ryan

barcelona
Mònica Soler Ranzani
Novel·lista

“Faig ficció, però em preocupa molt la versemblança”

Barcelona

Model i artista amb final feliç

Barcelona
ARTS EN VIU

Ròmbic produeix un ‘site specific’ amb 10 titellaires pel seu desè aniversari

BARCELONA
sant feliu de guíxols

Dani Fernández, La Oreja de Van Gogh i Nil Moliner, al 2n Idilic Festival

sant feliu de guíxols
mostra

Nova exposició permanent a la Fundació Josep Pla de Palafrugell

Palafrugell
Crítica

Lloança al gran misteri

Besalú

El Festival de Música de Besalú s’avança a la primavera

Besalú
TEATRE

El Poliorama reivindica Gómez de la Serna i Valle-Inclán amb un cabaret

BARCELONA