Còmic

Homenatges a Fer en el seu primer aniversari

Josep Antoni Fernández i Fernández, conegut com Fer, va morir el 14 de setembre del 2020. El gran ninotaire, que va publicar els seus acudits durant molts anys a les pàgines d’aquest diari, ha estat recordat recentment amb dos actes d’homenatge que han tingut lloc a Barcelona i Llançà, en el primer aniversari de la seva mort. El primer va tenir lloc el 10 de setembre a Llançà, on es va inaugurar amb un concert “íntim i meditatiu” del Duo Lupino –Bartolomé García-Plata, clarinet, i Víctor Oller Segura, piano– l’exposició itinerant L’humor amable, que encara es pot visitar fins al 10 d’octubre al Museu de l’Aquarel·la .

El Duo Lupino també va actuar en l’acte d’homenatge a Fer que es va celebrar el 18 de setembre a l’espai veïnal Calàbria 66 , de Barcelona, al qual van assistir 50 persones presencialment i unes 200 van seguir la seva retransmissió en streaming. L’acte va ser organitzat per l’ Associació Pro Teatre Talia Olympia i, a títol personal, per alguns dibuixants que havien estat companys de Fer a El Jueves. També hi van assistir familiars i amics de l’homenatjat i companys i alumnes dels instituts on Josep Antoni Fernández havia treballat com a professor d’història. Durant l’acte, s’hi va projectar l’entrevista que Jordi Artigas va fer a Fer per a la sèrie La memòria dels dibuixants .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen