Cinema

cinema

acció

Bond ve al rescat

Daniel Craig s’acomiada com a agent 007 amb ‘Sin tiempo para morir’, que arriba gairebé dos anys tard

La cursa d’obstacles que ha hagut de vèncer el 25è llargmetratge de James Bond és digna del guió d’un dels seus films més recargolats: va canviar el director (Danny Boyle va abandonar el projecte per discrepàncies), Daniel Craig es va trencar el turmell durant el rodatge i la pandèmia ha retardat diverses vegades l’estrena. Fins i tot es va plantejar estrenar-la en línia, però els productors de la saga des del 1995, Michael G. Wilson i Barbara Broccoli, són de la vella escola i van preferir esperar.

Un gest que agrairan sens dubte els exhibidors, encara molt tocats per la pandèmia i necessitats de grans reclams. Títols com Fast & Furious 9, Dune o l’espanyola A todo tren. Destino Asturias han animat la cartellera, però l’arribada avui de Sin tiempo para morir pot suposar un bon salt per acostar-se a les xifres prepandèmia.

Daniel Craig, Rami Malek (Bohemian Rhapsody), Ralph Fiennes i Ana de Armas encapçalen una història que arrenca cinc anys després del final de Spectre, l’anterior entrega de Bond. L’agent 007 s’ha retirat i viu tranquil·lament a Jamaica. Però un amic (l’actor Jeffrey Wright) li demana ajuda per rescatar un científic segrestat i porta Bond rere la pista d’un malvat armat amb una perillosa tecnologia que amenaça el món.

El nord-americà Cary Joji Fukunaga, director de la temporada 1 de True detective, és el primer cineasta no britànic que dirigeix la saga. “El més interessant de la feina de Daniel és la complexitat que ha donat al personatge”, diu Fukunaga, i assegura que a Sin tiempo para morir hi ha “el dolor i la vulnerabilitat”, que marquen les altres quatre interpretacions seves de Bond en 15 anys: Casino, Quantum of solace, Skyfall i Spectre. Lashana Lynch, la nova agent 007, ja apareix en aquest film.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia