Música

Strenes portarà Drexler, Dalma, Els Pets i Catarres

El festival celebrarà el seu desè aniversari organitzant també concerts a Barcelona

El festival Strenes celebrarà la seva 10a edició entre els mesos de març i maig de l’any vinent, amb la principal novetat que no només tindrà lloc a Girona i Salt, sinó també a Barcelona, on actuaran per exemple Doctor Prats (Razzmatazz, 5 de maig), Tribade (Apolo, 18 de maig) i Magalí Sare (Petit Palau, 21 de maig). El festival, dirigit per Xavi Pasqual, va avançar ahir una vintena d’artistes de la seva programació, que anunciarà oficialment al febrer. Per l’Auditori de Girona passaran els recuperats Delafé y Las Flores Azules, el 26 de març; Coque Malla, l’1 d’abril; Sergio Dalma, el 2 d’abril; Blaumut, el 8 d’abril; Jorge Drexler, el 22 d’abril, i Catarres, el 23 d’abril, en plena diada de Sant Jordi.

A la sala saltenca La Mirona hi ha previstos els concerts dels també renascuts Agua Bendita, l’1 d’abril; Ginestà, el 2 d’abril; León Benavente, el 8 d’abril, i Lágrimas de Sangre i Senyor Oca, el 22 d’abril. Al Teatre Municipal de Girona, hi actuaran Marina Rossell, el 8 d’abril; Ramon Mirabet, el 9 d’abril; Macaco, el 22 d’abril, i Sau30, que hi presentarà el seu nou disc, Mil i una nit i uns quants dies, el dissabte 23 d’abril.

A les escales de la catedral de Girona, s’hi han programat, de moment, els concerts de presentació dels respectius nous discos de Dorian, el 29 d’abril; Els Pets, el 30 d’abril, i Suu, l’1 de maig. A l’auditori de La Mercè, hi tindrà lloc, el 22 d’abril, la presentació del primer disc del grup emergent de pop i technorumba Habla de Mí en Presente. Les entrades ja estan a la venda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona