Arts escèniques

Rerelteló de Porqueres, de nou a escena

El centre cívic de Porqueres proposa en la setena edició de Rerelteló (cicle d’espectacles de petit format, que es desplegarà entre el gener i l’abril) vuit muntatges de teatre, música i dansa que tenen en comú el tractament de problemàtiques socials i el fet que la dona hi té un paper fonamental, bé perquè n’és protagonista o bé perquè són dones les que l’han creat o el dirigeixen o interpreten. Per a cada espectacle s’ha organitzat una activitat complementària.

Quant a teatre, s’ha programat Iaia, de Mambo Project, un relat sobre les nostres àvies que encara no s’ha representat a les comarques de Girona; la multipremiada Stabat Mater, dirigida per Magda Puyo, extreta de Quatre actes profans, d’Antonio Tarantino, sobre la solitud de la mare d’un noi acusat de terrorisme; Pruna, dirigida per Queralt Riera i interpretada per Laura Calvet i Annabel Castan, que tracta dels abusos infantils, i Nua (radiografia d’un trastorn), d’Anna Perelló i Andrea Rosa, sobre el trastorn d’alimentació induït per la moda i que serà la preestrena a Catalunya. Per la seva banda, Anna Ferrer cantarà temes de l’espectacle Parenòstic, dirigit per El Niño de Elche, i Gabriela Richardson, que recentment ha tret el disc Palomita negra, presentarà els seus nous temes. En dansa, Maduixa representarà Migrare, que té de protagonistes quatre dones que s’enfronten a moltes dificultats, sota la direcció de Joan Santacreu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen