cultura

Bromera reedita una novel·la basada en un guió cinematogràfic

Es tracta d'una novel·la basada en un guió cinematogràfic de Toni P. Canet i Jaume Talens de la qual aplega ara, quinze anys després de la primera edició, amb una versió revisada i actualitzada per l'autor dins de la col·lecció "Els nostres Autors" de l'editorial Bromera.

Contra sentit esdevé una novel·la de la més negra actualitat i gira al voltant dels coneguts conductors suïcides. Està basada en fets que passen de tant en tant. La mort d'un agent d'assegurances en un xoc frontal motiva la investigació de Samuel Mateo, inspector d'una empresa de reassegurances. Ajudat per un expilot de ral·lis, l'inspector es disposa a penetrar en un món fosc, corrupte i d'excessos de tot tipus, no només de velocitat.

Manel Joan i Arinyó

Nascut a Cullera l'any 1956, és un dels escriptors valencians més prolífics i polifacètics, ja que ha treballat gairebé tots els gèneres de la narrativa, després de dedicar-se durant uns anys a la poesia. Entre les seues novel·les publicades destaquen Les nits perfumades (Premi Sant Joan), Com la flor blanca, Nobel, Soldada roja o El cas Torreforta.

Amb aquesta novel·la, guanyà el Premi Narcís Oller de narrativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.