Cinema

Jordi Calvet dirigeix en un curt Macarena Gómez i la mediàtica Melyssa Pinto

Es titula ‘Takbir’ i també hi ha actors com ara Pedro Casablanc i Octavi Pujades

La ‘influencer’ gironina debuta com a actriu i acapara ressò mediàtic

Jordi Calvet és regidor de l’Ajuntament de Girona (PSC), treballa com a director de la banca privada i com a escriptor ja ha publicat tres llibres. I ara, que tot s’ha esbombat per les xarxes socials i mitjans de comunicació de l’anomenada premsa del cor, descobrim que també és realitzador audiovisual i que acaba de rodar un curtmetratge que farà parlar molt, Takbir. Bé, de fet ja està tenint un gran ressò, abans fins i tot d’exhibir-lo i que participi en festivals especialitzats, com és la seva voluntat. Bàsicament perquè a banda de tenir un repartiment de primera –en què destaquen noms com els de Macarena Gómez, Ivan Hidalgo, Pedro Casablanc, Xènia Tostado, Octavi Pujades, Guiomar Puerta–, compta amb una estrella mediàtica que debuta com a actriu, la també gironina Melyssa Pinto. La model i influencer palamosina, que viu a Platja d’Aro, coneguda per haver fet el salt a la televisió amb programes com ara Mujeres y hombres y viceversa, La isla de las tentaciones i Superviventes, només va anunciar a Instagram com de contenta estava d’haver fet aquest treball sota les ordres de Jordi Calvet i envoltada d’aquest repartiment de luxe, i el curtmetratge ja és notícia arreu. “Estic supercontenta. Només m’he equivocat una vegada en una escena i he passat una mica de vergonya. Però totes les altres preses han sortit superbé, millor del que esperava”, va publicar a les xarxes. “Els actors m’han ajudat molt i em sento superagraïda”, va assegurar Melyssa Pinto.

El rodatge de Takbir ha tingut lloc a Alcalá de Henares (Madrid). El curt gira al voltant d’una trama de thriller en què un escriptor que ha fet una novel·la sobre terrorisme de cert èxit es presenta a una comissaria de policia per revelar que els atemptats d’Isis que s’estan cometent són idèntics als que ell ha publicat. Calvet explica que el guió el va presentar a diverses productores que s’hi van interessar i que una hi va apostar fort aportant un pressupost prou bo per poder disposar de l’equip tècnic i artístic de primera que té. Si té èxit, no descarta que es pugui fer un llargmetratge o, qui sap, si una sèrie. El que sí que sap Calvet és que ara cal que el seu treball es pugui veure a festivals estatals i internacionals abans no arribi a les plataformes. A Girona, espera estrenar-lo en la pròxima edició del Festival de Cinema de Girona.

Passos previs

Jordi Calvet explica que el seu amor pel cinema ve de lluny. De ben jove tenia una estreta relació amb Antoni Ribas (La ciutat cremada, Victòria), amb qui no només va treballar com a figurant a Terra de canons, sinó que el va assessorar sobre com polir guions. Amb Abel Folch va estar a punt d’adaptar la seva primera novel·la, Jaque al rey, i amb Pep Cruz, a punt de fer una sèrie plegats. Ara confia que aquest pas sigui definitiu per treballar més en el cinema.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA
LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie