Música

Música tradicional

Cinc concerts en la nova edició del Cornamusam d’Olot

Del 25 al 29 de maig, el 31è Festival Internacional de la Cornamusa omplirà la capital garrotxina de música, cultura popular, concerts, tallers, xerrades i cercaviles

La 31a edició del Cornamusam , Festival Internacional de la Cornamusa d’Olot, tindrà lloc del 25 al 29 de maig de 2022 i omplirà la capital garrotxina de música tradicional i cultura popular entorn a la cornamusa. Amb el lema “El Cornamusam Pinta Bé !”, la programació inclourà cinc concerts però també tallers, xerrades, cercaviles i propostes gastronòmiques. La cartellerra comptarà amb xeremies del grup Càndid - Tomeu ‘Cucuia’ - Jaume Güia, uilleann pipes a l’Homenatge a Paddy Moloney que repassa el repertori més emblemàtic de The Chieftains o el repertori més festiu dels Germà Negre passat pel sedàs del sac de gemecs de Pol Valverde.

Un dels aspectes importants d’aquesta edició que recalca l’organització és el retorn de l’activitat participativa i al carrer amb què el públic podrà donar forma al festival, involucrant-se per pintar el cartell de l’esdeveniment o participant a les xarxes socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia