Cultura

Acte final del Poesia i +

Miquel Gil i l'Orquestra Àrab de Barcelona tanquen el festival

El diumenge 29 de juliol, el festival Poesia i + arriba al final de la seva edició d'enguany amb una actuació de Miquel Gil i l’Orquestra Àrab de Barcelona. El cantautor valencià, fidel a la seva impecable trajectòria, planteja amb l'Orquestra Àrab de Barcelona un concert en què, després de la intervenció per separat del cantautor i la formació es dóna pas a una segona part on els instruments, les formes diferents de tocar i cantar, les llengües i les maneres de fer conviuen en una explosiva musicalitat.

Amb aquest concert es tancarà un festival on la poesia i la música n’han estat les protagonistes, i que ha comptat amb la presència d'actors com Lluís Soler i cantants com Sisa. Poesia i + està organitzat per la Fundació Palau i l'Ajuntament de Caldes d'Estrac, i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.