Música

Obeses i Marina Rossell, al Musicant

La dinovena edició es presenta avui amb un concert de la Black Music Ensemble a l’església de Campllong

El Festival de Música del País de Campllon g arriba a la seva dinovena edició amb un cartell de luxe, encapçalat per Obeses, Marina Rossell i la Balkan Paradise Orquestra, entre altres. La presentació del Musicant 2022 se celebrarà avui als jardins de l’Església de Campllong (20.30 h) en un acte i un concert gratuïts a càrrec de la Black Music Ensemble, que interpretarà un repertori de funk i soul. També hi haurà convidats especials vinculats al festival Musicant de Campllong, per poder gaudir d’una vetllada única i irrepetible.

Obrirà el festival el dia 30 d’agost l’Orquestra de Cambra de Terrassa 48 i Marta Valero, els prendrà el relleu la formació rumbera Sabor de Gràcia: Rumba catalana el dia 31 del mateix mes i la Balkan Paradise Orquestra l’1 de setembre. Un dels plats forts serà l’actuació del grup liderat per Arnau Tordera Obeses, amb l’acompanyament del Cor d’Obeses el dia 2 de setembre i, finalment, amb Marina Rossell posant el colofó el dia 3 de setembre, tancant el Musicant 2022.

L’Ajuntament de Campllong s’esforça un any més per convertir el Musicant en un referent en els festivals de petit format de Catalunya. Tal com diu l’alcalde de Campllong, Lluís Freixas: “Aquest any per fi podrem celebrar un festival lliure de restriccions, gaudir amb amics i familiars de la música catalana i seguir donant suport a la cultura.”

Les entrades dels concerts ja estan a la venda i tenen un preu de 12 euros si s’adquireix l’entrada anticipada i de 15 euros si es compra a taquilla. També s’ofereix un paquet especial per poder anar a veure els cinc concerts per 50 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona