Música

Un Alborán estel·lar

L’artista malagueny Pablo Alborán no va deixar indiferent a ningú i va emocionar els fans que van assistir divendres al Festival de Cap Roig , amb el cartell d’entrades exhaurides. En la seva tercera visita al festival, després de les del 2013 i el 2015, Alborán va oferir un concert íntim i proper, dins la Gira de Teatres 2022, on va destacar la potència i la dolçor de la seva veu característica.

Amb una puntualitat rigorosa va començar la primera cançó Hablemos de amor, seguida de Desencuentros, en acústic, ell sol amb la guitarra.

Les primeres paraules del cantant van ser d’agraïment: “Tornar a Cap Roig sempre era un somni.” Fent gala de la seva facilitat per tocar instruments va interpretar Ecos amb el piano i va rebre una de les primeres ovacions per canviar la lletra per “com el millor despertar que a Catalunya he pogut viure”. Amb Que siempre sea verano ja se sentien els primers crits de “guapo, guapo!”. La banda es va unir al cantant a partir de la cinquena cançó, Tanto. Es va viure un moment estel·lar seguit d’una ovació màgica quan Alborán va cantar Tu refugio en un català magnífic i a pèl, sense micròfon.

L’artista va aturar-se en mig d’un discurs per explicar que estava fent un gest amb les mans sense adonar-se’n i que només el feia quan estava molt a gust. I li va esclatar un riure contagiós que va haver de controlar per continuar el concert.

Va agrair el públic per continuar inspirant-lo mentre anunciava que estava creant el projecte més encisador que havia fet fins ara, abans d’interpretar Solamente tú, on va tornar-se a guanyar una altra ovació cantant en català I ningú més que tu. Alborán va proposar que es ballés abans de començar a cantar Carretera y manta, seguit de Tabú i La fiesta. Cap Roig es va rendir cridant el nom de Pablo.

El compromís incondicional amb els fans d’ Alborán es va demostrar després de dues hores de concert, en què es va acomiadar amb la popular Te echo de menos i Llueve sobre mojado. Alborán també actuarà el 8 d’agost al Festival Arts d’Estiu de Pineda de Mar i el 7 d’octubre ho farà al Casino Peralada : serà la seva darrera actuació abans d’iniciar la gira internacional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona