Cultura

Un recopilatori de receptes de Coselva, de la Selva del Camp, un dels millors llibres de cuina del món

Un recopilatori de les receptes més antigues de la Selva del Camp (Baix Camp), basades en l'avellana i l'oli d'oliva verge, ha quedat entre els tres finalistes als premis Gormand World Cookbook Awards, que distingeixen els millors llibres de cuina del món, segons ha informat la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC).

Olles, cassoles i tupins. Els fogons a la Selva del Camp està editat per Cossetània i és una obra que recopila els secrets de cuina de 90 dones de la població tarragonina, des de l'elaboració de licors d'avellana fins a panellets i sopa de farigola.

Els guanyadors es donaran a conèixer el 13 d'abril al teatre Olympia de Londres, el dia abans de l'obertura de la Fira del Llibre a la capital britànica. En l'esdeveniment participaran quinze xefs de dotze països que faran demostracions de cuina.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
cultura

El muralista Mohamed L’Ghacham integra el cartell de Les Santes 2024 al seu barri

mataró
CIRC

Nou de cada deu espectacles de sala han exhaurit localitats al Trapezi

BARCELONA
TEATRE

El TNC produeix la darrera farsa dels VVAA: una festa amb Britney Spears “de tòtem”

BARCELONA
ART

El museu Morera de Lleida rep 13.500 visitants durant el mes de portes obertes

LLEIDA
Cultura

Mor l’actriu especialista en escenes aquàtiques Susan Backlinie

festival

Barcelona Poesia, amb tot de gestos quotidians

Barcelona
societat

Blanes acull la primera ‘Zombie Walk’ pel Festival Internacional de Cinema

blanes
SALT

Arriba la segona edició del Festival L'Inevitable

SALT
cultura

Comencen les obres d’ampliació del Teatre Auditori Felip Pedrell

TORTOSA