Música

guardó

Josep Maria Sauret és premiat pels músics de jazz

L’Associació de Musics de Jazz de Catalunya reconeix la seva tasca durant 25 anys al capdavant del Festival Nits de Jazz de Platja d’Aro

El guardó es lliurarà el 30 de novembre a Barcelona

L’Associació de Musics de Jazz i Musica Moderna de Catalunya ha decidit atorgar el premi AMJM Impuls a la Música en Viu 2022 a les 25 edicions del Festival Nits de Jazz de Platja d’Aro i a Josep Maria Sauret per la seva tasca com a impulsor, director artístic i organitzador de l’esdeveniment. El guardó li serà entregat el proper 30 de novembre a la sala Milano Jazz Club de Barcelona.

El Festival Nits de Jazz de Platja d’Aro celebra enguany els 25 anys i, des de la primera edició, ha tingut Josep Maria Sauret com a director artístic. Durant aquest quart de segle, ha programat un total de 170 concerts. Ni tan sols els anys de pandèmia, el 2020 i el 2021, no s’ha deixat de celebrar, tot i que es va canviar d’escenari i es van fer menys concerts dels habituals i amb l’aforament reduït.

El Festival Nits de Jazz de Platja d’Aro ha passat dels dos concerts programats en la primera edició als nou de l’any 2022, que s’han fet els divendres entre l’1 de juliol al 26 d’agost, tots gratuïts, a la platja i a l’aire lliure, amb mes de 2.000 espectadors a cada actuació. El festival fa una proposta eclèctica  que aposta pels principals artistes i formacions del panorama del jazz català, però també per artistes internacionals, amb estils musicals del jazz més clàssic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona