Música

El nou festival L’Incívic neix demà al Centre Cívic de Porqueres

A la primera edició d’aquest festival “no apte per a tots els públics” hi actuaran els donostiarres Merina Gris, Le Nais i L’Hereu Escampa

Tindrà lloc entre les 20 h i la 1 de la matinada

“Sí... un altre festival musical a les comarques gironines”. Així, provocant amb estil, es presenten en societat els responsables del nou festival L’Incívic, que tindrà lloc demà dissabte de les 20 h a la 1 de la matinada a l’actiu Centre Cívic de Porqueres. En aquesta primera edició d’un festival “no apte per a tots els públics”, hi actuaran tres grups i solistes que completen un cartell realment interessant, dins dels paràmetres de la música alternativa. En exclusiva tindran, en una de les seves primeres actuacions a Catalunya, el grup donostiarra Merina Gris, un trio de vibrant pop electrònic cantat en euskera, que ha debutat aquest any amb el disc Zeruan Orain . Des de més a prop, des de Manlleu, arribaran L’Hereu Escampa, amb el seu tercer disc, Futur ancestral, una muntanya russa sonora i emocional, entre la bellesa del pop atemporal i la ràbia del punk. I completarà el cartell Le Nais, nom de combat de la Naida Castel, músic, model, poetessa i dissenyadora de joies, que ha publicat recentment el seu primer àlbum, Am I, una excitant proposta de pop atmosfèric i dens, cantat en anglès per una veu que és pura elegància.

L’Incívic neix de la col·laboració entre membres d’alguns grups musicals del Pla de l’Estany (Bicèfal, Roko Banana...) amb el Centre Cívic de Porqueres i “altres amants de la música que no els agrada veure concerts asseguts”, per potenciar el talent emergent i les propostes musicals “cuidadíssimes, viscerals, maleducades, divergents, que ens donen una mica d’esperança davant de l’acomodament general”. L’entrada del festival (15 euros més despeses de gestió) es pot comprar anticipadament al web https://centrecivicporqueres.koobin.com . A taquilla costaran 18 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda