Arts escèniques

DesembrEnDansa es concentra en tres intensos dies

Entre demà i diumenge, hi haurà espectacles per a tots els públics i tallers

La majoria d’activitats són gratuïtes

“A Celrà l’últim mes de l’any és sinònim de dansa.” Així es presenta una nova edició del cicle DesembrEnDansa, que ja té set anys de vida i és una cita obligada per als amants de la dansa en un sentit ampli, ja que les seves activitats de formació, creació i exhibició, majoritàriament gratuïtes, estan adreçades tant als professionals com al públic en general de totes les edats. Impulsat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Celrà, l’Escola Municipal de Dansa de Celrà i L’Animal a l’Esquena, de la companyia Mal Pelo, DesembrEnDansa es concentra aquest any en tres dies, de divendres a diumenge d’aquesta setmana. El tret de sortida del cicle tindrà lloc demà al Mas Espolla, seu de L’Animal a l’Esquena (20 h, gratuït), amb una prèvia del procés de creació de la Cia. Los Informalls (Nunca verás nada igual porque nunca verás nada igual), que també oferirà un taller a l’Escola Municipal de Dansa, el dissabte, amb una presentació al pavelló de les piscines. El taller de Los Informalls, que durarà més de sis hores (75 euros), té un títol molt motivador: Saca tu monstruo y dale una paliza. Per al dissabte s’han programat també quatre espectacles, tres dels quals gratuïts: Los perros, de Led Silhouette i Marcos Morau, vist fa poc a Temporada Alta, que ara arriba a l’església de Celrà (13.30 h); Memorias de Memo, del Colectivo Taq-tic, al pavelló de les piscines (19.30 h), i també al mateix espai, Intent desmuntat, de la Cia. Pilar de Dos (20.30 h). També tindrà lloc al Teatre de l’Ateneu l’espectacle familiar Cometa, de Roser López Espinosa (18 h, 9 euros).

Diumenge, a més d’un taller de gaga i una masterclass de lindy hop, hi haurà també una ballada de lindy hop a la plaça de l’Església amb The Shiny Steps (12.30 h) i l’espectacle Gold, de la Cia. R.O.P.A, al Teatre de l’Ateneu (19 h, 14 euros).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda