Música

El Summerfest Cerdanya ja tindrà segona edició a l’agost

David Bisbal, Taburete, Ara Malikian, Pablo López, God Save the Queen, Rosario, Els Amics de les Arts, Miki Núñez i Dàmaris Gelabert passaran per l’escenari del Camí de Sant Marc de Puigcerdà

El festival Summerfest Cerdanya, organitzat per Clipper’s Live i El Badiu, tornarà el proper estiu després de la bona acceptació de la primera edició. Entre el 17 i el 25 d’agost, David Bisbal, Taburete, Ara Malikian, Pablo López, God Save the Queen, Rosario, Els Amics de les Arts, Miki Núñez i Dàmaris Gelabert passaran per l’escenari del Camí de Sant Marc de Puigcerdà.

Les entrades es posaran a la venda a la pàgina web oficial del festival (www.summerfestcerdanya.com) el proper dilluns 19 de desembre a les 10:00h. Les persones que adquireixin les primeres 150 entrades de cada concert tindran accés a preus exclusius.

El concert inaugural tindrà lloc el 17 d’agost amb God Save the Queen, amb més de vint anys d’història i amb el mèrit de ser, en paraules de la revista Rolling Stone, la “millor banda tribut del món”. El festival ja estarà llavors a punt per rebre David Bisbal (18 d’agost), que celebrarà vint anys de trajectòria. La música del violinista Ara Malikian (19 d’agost) també sonarà al Summerfest. El primer cap de setmana acabarà amb l’actuació de Miki Núñez (20 d’agost), immers en una nova gira on presentarà les cançons d’un nou disc que es publicarà a meitat de l’any.

Rosario actuarà el 21 d’agost per presentar el seu últim treball discogràfic, Te lo digo to y no te digo na. Els Amics de les Arts (22 d’agost) tornaran en concert després d’una temporada en silenci. Els espectacles familiars són una aposta del Summerfest, l’any que ve amb l’actuació de Dàmaris Gelabert (23 d’agost). L’artista celebrarà els vint-i-cinc anys de carrera amb una gira acompanyada per The Grow Up Singing Band. També comptarà amb la participació d’un grup de ballarins i del pianista i director musical Àlex Martínez.

Taburete (24 d’agost) tornaran a trepitjar l’escenari del Summerfest després de l’èxit en l’anterior edició del festival, que va esgotar totes les entrades. Amb un nou àlbum anomenat Matadero 5, que inclou col·laboracions amb artistes com Jose Merce, Omar Montes o La Húngara, el grup oferirà aquella mescla de gèneres i influències tan característica de la seva música.

Pablo López (25 d’agost), una de les figures més importants del pop contemporani, serà l’encarregat de clausurar la mostra.

En aquesta segona edició, s’ampliarà i es millorarà l’experiència de l’espai Village: el públic podrà gaudir d’una programació d’activitats variades per a grans i petits, una oferta gastronòmica de la mà de Cal Blay Food Lovers i un escenari amb actuacions en directe d’artistes emergents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen