Música

Falsterbo s’acomiadaran al Palau de la Música

El grup de folk-rock-country Falsterbo ha anunciat en un comunicat que diumenge 12 de febrer tancarà la seva carrera musical amb una última actuació al Palau de la Música Catalana.

Després de 55 anys cantant, 16 discos i més de 150 cançons, abandonaran una carrera plena de “sentiments compartits” amb molta gent anònima i amb companys músics. El concert tancarà una gira que ha durat un any i en què han actuat a una vintena de ciutats del país, amb la col·laboració d’artistes com ara Ramon Mirabet, Andrea Motis, Isidor Marí, Laia Porta, Magalí Datzira, Pep Sala, Jonathan Argüelles, Alidré Sans i Joan Reig.

“Ens acomiadem de vosaltres, contents, sense nostàlgia ni pena, perquè la música ens ha donat la vida i bons moments de felicitat”, han apuntat en el comunicat.

“Els agraïments són infinits i no podem deixar d’anomenar les persones que ens han fet costat en el nostre viatge”, han subratllat. En el comunicat enviat a la premsa han recordat el nom dels molts que han passat pel grup al llarg dels anys, com ara Eduard Estivill –també conegut pel seu vessant de metge del son infantil–, Joan Boix, Amadeu Bernadet, Montse Domènech, Josep Maria Clua, Isidor Marí, Jordi Marquillas, Ramon Casajoana, Àngel Fàbregas i Pep Bou. Alguns d’aquests noms i altres com ara Ramon Mirabet, Judit Neddermann, Beth i Jofre Bardagi pujaran a l’escenari el 12 de febrer en el comiat de Falsterbo. I segur que tornaran a fer plorar tothom cantant Paf, el drac màgic, que ja no tornarà a emergir del fons del mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona