Arts escèniques

‘Fàtima’ inaugurarà la temporada del Teatre de Salt

Avui es posen a la venda les entrades de les 25 obres de la nova temporada, que començarà el 29 de gener

Després d’un avançament de la programació de la nova temporada fa unes setmanes, el Teatre de Salt posa a la venda les entrades per a tots els espectacles que es faran del 29 de gener al 28 de maig. En total són vint-i-cinc espectacles per a tot tipus de públic, tant grans noms de l’escena catalana, per a públic familiar, muntatges de teatre local i amateur, com activitats educatives i complementàries.

L’obra inaugural és Fàtima, el nou text del dramaturg Jordi Prat i Coll després de l’èxit de M’hauríeu de pagar. També s’hi podran veure altres noms destacats, com Clara Sanchís (Una habitación propia), que adapta la famosa novel·la de Virginia Woolf; l’humor del duet Fel Faixedas i Carles Xurigura (Ni rastre de qui vam ser); el debut teatral de Raquel Sans acompanyada de Ramon Madaula (Buffalo Bill a Barcelona); Míriam Iscla en la seva vessant més còmica (Les bones intencions); Alberto San Juan que presentarà Lorca en Nueva York, un homenatge al poeta andalús amb una banda de música, i la peça de teatre social Celebraré mi muerte, basada en fets reals.

A més a més, la programació tindrà també noms de dramaturgs de prestigi com Juan Mayorga, que adapta El diablo cojuelo, un clàssic text satíric en versió clown amb Rhum & Cia.

Si no n’hi ha prou, a Salt també s’hi podran veure propostes ja anunciades com Una teràpia integral, de Cristina Clemente i Marc Angelet, Les dones sàvies d’Enric Cambrany i Ricard Farré amb una adaptació hilarant i actual del clàssic de Molière o el Hamlet.01, on Sergi Belbel escriu i dirigeix un anàlisi humorístic del primer acte de l’obra de Shakespeare.En l’apartat musical, la cantant Telva Rojas oferirà un concert de ritmes caribenys amb La Selva Big Band i l’actor de musicals Carlos Gramaje, farà un repàs a la seva trajectòria (Al sud del Paral·lel) i e-Strings by GIO presentarà el seu nou concepte de fusió musical, en què barregen la música clàssica amb pop, rock, dance i ritmes llatins. Hi haurà dues propostes de dansa: Panorama, de Raquel Gualtero, un solo trencador que ens transporta a un lloc íntim, únic i intransferible, i Silver Ballad,de LaSúbita.

Superbleda, d’Helena Escobar, i El petit Dalí i el camí cap els somnis, de Viu el Teatre, son espectacles pensats perquè gaudeixi tota la família.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona