Música

Los Toreros Muertos i la Mondragón, a Las Vegas

La banda de Jordi Évole també actuarà a la sala guixolenca en el seu 60è aniversari

La històrica sala de festes Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols celebrarà al llarg d’aquest any el seu 60è aniversari amb una programació especial que té com a principals reclams dos grups no menys històrics de la música espanyola, Los Toreros Muertos, sempre amb Pablo Carbonell al capdavant, que hi actuaran el dia 11 de març, i Javier Gurruchaga amb la incombustible Orquesta Mondragón, que ja s’apropa a les cinc dècades d’existència i que actuarà a Las Vegas el dia 29 d’abril. El 20 de maig també hi actuarà Los Niños Jesús, la banda creada l’any passat pel periodista Jordi Évole per experimentar la sensació d’actuar en un escenari, motivat per l’última entrevista que li va concedir Pau Donés abans de morir. El repertori de Los Niños Jesús consisteix en versions, d’El Último de la Fila, Jarabe de Palo i propostes més recents, interpretades en clau festiva. Les entrades per a aquests concerts ja estan a la venda i també hi ha disponible un abonament conjunt per a les tres actuacions.

En total, Las Vegas ha programat una vintena de concerts fins al novembre vinent, començant per l’actuació que aquest dissabte hi oferirà el grup palamosí de rock Dlargo. La cantant i compositora mexicana Maria Moctezuma hi actuarà el 2 de març, amb Las Flakas; Last Livin’ Souls, el 4 de març; The Holy Sinners i els locals Ask The Dust, el 25 de març, i la banda basca de reggae Potato, el dia 1 d’abril, amb Predicador JJ Bolton, provinent de Discípulos de Otilia. Per als pròxims mesos, Las Vegas també ha programat diversos grups d’homenatge a ABBA (The New Experience, el 8 d’abril), AC/DC (The Wires, 27 de maig), Dire Straits (Sultans of Swing, 3 de juny) i Nirvana (The Buzz Lovers, 8 de juliol), així com també The Bazaga’s, la popular banda de versions de clàssics del rock liderada per Rafel Villanova Bazaga, que actuarà el 9 d’abril.

També cal destacar el concert que oferirà el músic holandès de folk-rock Tim Vantol, el 20 d’abril, així com també altres dues mostres de talent de proximitat: Xavi Calvet (Bullitt), tot un referent de l’escena de Sant Feliu, el 10 de juny, i Blanquito Zurdito, la banda del guitarrista Lluís Figueras, el 9 de novembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona
música

Twenty One Pilots actuaran al Palau Sant Jordi l’abril vinent

Barcelona
ART

Estudien si la part superior del mosaic de la Casa Navàs també és de Joaquim Mir

REUS