Arts escèniques

Arts escèniques

The Flying Caballero i Duo Disar guanyen els Elefants d’Or

El premi del públic se l’ha endut The Flyers Valencia pel número de la doble roda de la mort; el de la crítica el Duo Disar i el de la imatge Sabrina Aganier amb l’atracció de cercle aeri

The Flying Caballero, el número de trapezis volants de Mèxic, i el Duo Disar, amb una atracció de cintes aèries arribada d’Uzbekistan han guanyat els Elefants d’Or de l’11a edició del Festival Internacional del Circ de Girona, que ha tingut lloc del 2 al 7 de març al Camp de Mart.

A banda del primer premi, el grup de trapezistes mexicans The Flying Caballero també ha batut un rècord mundial durant la seva participació al Festival Internacional del Circ Elefant d’Or de Girona. El passat dissabte, per primera vegada a la història, tres trapezistes van fer el quàdruple salt mortal durant el mateix espectacle.

Per altra banda, els premis del Públic i de la Crítica han distingit respectivament al grup The Flyers Valencia (Colòmbia) amb el número de la doble roda de la mort i el Duo Disar (Uzbekistan) de cintes aèries (també guanyadors de l’Elefant d’Or). El premi de la Imatge ha estat per Sabrina Aganier (Canadà) amb el número de cercle aeri.

D’entre tots els participants de l’Espectacle Blau i l’Espectacle Vermell, només 14 han arribat a la final i han actuat en aquesta gala d’or que clausura el Festival. Entre els finalistes hi havia Sabrina Aganier (Canadà), Hermanos Rodriguez (El Salvador), Tumpy (Xile), Duo Wizzards (Rússia), Flying Lucky Hell (Austràlia), Vertex (Israel), The Flyers Valencia (Colòmbia), The Flying Caballero (Mèxic), Duo Marruffo (Brasil), Clown Bubi (Brasil), Argendance Compagny (Argentina), Mat & Mym (Canadà), Duo Disar (Uzbekistan) i The Acrobatic Troupe of Dezhou City (Xina).

Pel que fa a l’assistència d’aquesta edició, després de superar totes les restriccions dels darrers anys, el Festival ha superat els 29.000 espectadors al llarg dels 6 dies, 2.000 persones més que en la darrera edició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat