Música

MÚSICA

Darrer cap de setmana del Black Music Festival

L’homenatge a The Temptations (dissabte, a l’Auditori) i l’organista australià Lachy Doley (dissabte, a la Mirona), del més destacat

I diumenge, el ’Black Music Pícnic’ (Parc del Migdia) i el britànic Jack Broadbent (La Mirona)

El concert de The Temptations Review feat. Glenn Leonard és el més esperat d’aquesta edició del Black Music Festival i tindrà lloc dissabte a les 8 del vespre a l’Auditori de Girona amb gairebé totes les entrades venudes. En aquest darrer cap de setmana del festival els concerts de Lachy Doley, Lisa & The Lips, Jack Broadbent i Clara Gispert. A més a més, acull la jornada de cultura urbana Hip hop al parc, que aquest any comptarà amb Sr. Oca, Las Ninyas Del Corro i Metro, i la jornada familiar “Black Music Pícnic” amb Rock Per Xics, Monique Makon & Original Jazz Orquestra amb l’espectacle Back to Amy i la Black Music Big Band.

Demà divendres 24 de març, es podrà gaudir al Black Music Festival dels concerts del súper-grup de soul funk Lisa & The Lips, format per músics americans i espanyols liderats per Lisa Kekaula, i de la cantant catalana Clara Gispert, que presentarà el seu primer projecte personal on barreja música clàssica europea i la tradició del jazz. El doble concert tindrà lloc al CC Sant Narcís de Girona a partir de les 9 del vespre.

Dissabte 25 de març a la tarda es podrà gaudir amb entrada lliure de la jornada de cultura urbana “Hip hop al parc” que tindrà lloc al Parc Central de Girona i que comptarà amb els concerts de Sr. Oca, Las Ninyas Del Corro i Metro.

A la nit, el plat fort d’aquesta edició del festival: The Temptations Review feat. Glenn Leonard. Es tracta de l’homenatge més destacat a escala mundial a The Temptations gràcies a una súper banda de cinc vocalistes liderats pel tenor original de The Temptations. A l’Auditori de Girona, amb gairebé totes les entrades venudes, hi oferiran un concert únic a tot l’estat. I la mateixa nit, La Mirona acollirà el concert de l’australià Lachy Doley, l’organista de blues soul rock més famós del món actual i considerat el Jimi Hendrix del Hammond.

Diumenge 26 de març el Black Music Festival posarà el punt i final a la 21 edició amb el ja clàssic “Black Music Pícnic” que tindrà lloc al Parc del Migdia. Aquest esdeveniment familiar amb entrada lliure comptarà amb actuacions per a públic familiar amb Rock per Xics, la Black Music Big Band i la cantant barcelonina Monique Makon acompanyada de l’Original Jazz Orquestra Taller de Músics (OJO), que presentarà l’espectacle Back to Amy, el primer tribut a Amy Winehouse amb una big band de l’estat. I a la nit, tindrà lloc a La Mirona el concert del britànic Jack Broadbent, que està revolucionant la música americana amb la seva particular manera de tocar la guitarra amb una petaca buida com a slide i que ha batejat el com “hip flask blues”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música

Sidecars: “En dos minuts no podem dir tot el que hem d’explicar en una cançó”

salt
EQUIPAMENTS

El govern aprova una partida de 5,9 milions per al ‘hub’ audiovisual de les Tres Xemeneies

BARCELONA
DANSA

El coreògraf Alexander Ekman porta al Liceu un ‘Midsummer Night’s Dream’ poc shakesperià

BARCELONA
MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA
CrÒNICA

Un Sant Jordi fred, però esplendorós

TEATRE

La Perla 29 incorpora un ‘Zoo de vidre’

BARCELONA