Arts escèniques

cultura

La Diputació de Girona adjudica la direcció del FITAG a la productora Baowatt

Aquesta productora de Quart serà l’encarregada de la direcció artística, la producció, i la dinamització de la propera edició, que tindrà lloc del 22 al 26 d’agost del 2023

Aquest matí, la Diputació de Girona ha publicat el decret en virtut del qual s’adjudica el contracte de servei per a la direcció del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) d’aquest 2023 a la productora Baowatt, de Quart. Aquesta adjudicació és fruit d’un procés de licitació pública que va començar el passat mes de gener i que ara arriba a la fase final. Baowatt, Produccions Oníriques, serà, per tant, l’encarregada de la direcció artística, la producció, i la dinamització del FITAG, que està previst que tingui lloc del 22 al 26 d’agost del 2023.

Aquesta productora quartenca ha obtingut en el procés de licitació una qualificació molt positiva en els criteris valorats, entre els quals hi havia una descripció tècnica completa i molt detallada del projecte a desenvolupar. A partir d’aquest moment, Baowatt començarà a treballar en els aspectes concrets que acabaran definint el festival d’aquest any, tot i que la línia definitòria seguirà sent la mateixa de sempre: organitzar un festival de teatre amateur per a tota la ciutadania, que obri les portes dels escenaris de Girona i de les comarques gironines al teatre de base.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda