Altres

cultura

Jove dramatúrgia catalana i palestina a Olot

Del 13 al 20 d’abril, el PEN Català organitza una residència de dramatúrgia jove palestina i catalana amb l’objectiu d’oferir un espai de treball, inspiració i intercanvi

EL PEN Català, juntament amb l’Institut Ramon Llull i Èter Edicions, organitza una residència de dramatúrgia jove palestina i catalana a la Faber-Llull d’Olot. Serà del 13 al 20 d’abril i té l’objectiu d’oferir un espai de treball, inspiració i intercanvi.

La residència oferirà als participants la possibilitat de desenvolupar els seus projectes teatrals. També es faran sessions de treball conjuntes dinamitzades per Gemma Rodríguez del PEN Català i Mohamad Bitari d’Èter Edicions. Els residents compartiran la seva trajectòria com a dramaturgs i els seus textos. És farà un taller d’estructura teatral amb la dramaturga Helena Tornero i un taller de creació teatral conduït pel dramaturg i director de teatre jordà Raphaël Khouri al centre de formació teatral El Galliner de Girona. Els residents també tindran l’oportunitat de conversar amb professionals del sector com Teresa Carranza, coordinadora de l’àrea de creació de l’Institut Ramon Llull, o Narcís Puig, adjunt a la direcció del Festival Temporada Alta.

Els beneficiaris de la residència són els dramaturgs Catalina Florit, Rama Haydar, Bashar Markos, Ramon Micó, Ghassan Naddaf i Clàudia Serra. La residència vol donar suport a la creació en un marc interactiu entre les dues ribes de la Mediterrània, tot reivindicant la cultura i la literatura catalana i palestina.

En finalitzar la residència es farà una publicació col·lectiva digital que inclourà traduccions a l’àrab i al català de fragments de l’obra dels autors i autores participants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen