Art

Lleida agrupa peces de Viladot d’altres museus

Exposició al Museu de Lleida

El Museu de Lleida inaugura avui l’exposició “Guillem Viladot i els creadors de Ponent”, que explora les relacions entre l’artista d’Agramunt i figures com Leandre Cristòfol o Josep Vallverdú, entre altres. La mostra acull obres en que va col·laborar Viladot o va ajudar altres artistes, o fins i tot els hi va regalar, tant objectes com poemes visuals, sobretot .

La mostra arriba a Lleida amb sis obres que s’han incorporat i que no s’havien pogut veure en els museus on ja s’havia exposat (Tàrrega i Cervera). Entre les novetats destaquen dos peces procedents de Lo Pardal-Fundació Guillem Viladot, l’escultura ’Metafísica de la garbelladora’, un regal de Viladot a Vallverdú, una abstracció que entra en diàleg amb una pintura de Lluís Trepat, procedent del Morera. Museu d’Art Modern i Contemporani de Lleida o l’escultura ’Orilla del Ensueño’, de Cristòfol, procedent del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia