Música

música

El 19è Emergent porta 30 artistes a 6 municipis

El Festival d’arts en viu del Gironès tindrà lloc del 29 de juny al 8 de juliol a Sarrià de Ter, Fornells de la Selva, Cervià de Ter, Vilablareix, Sant Gregori i Madremanya

La 19a edició de l’Emergent, el Festival d’arts en viu del Gironès, tindrà lloc del 29 de juny al 8 de juliol a Sarrià de Ter, Fornells de la Selva, Cervià de Ter, Vilablareix, Sant Gregori i Madremanya. Hi actuaran trenta artistes de música, poesia, circ, clown, dansa, teatre, humor i màgia, com sempre per apropar aquestes disciplines “a la plaça del poble”, sota l’organització de Fringe i amb el suport del Consell Comarcal del Gironès.

El festival combina sempre els artistes emergents amb altres més consolidats, que ofereixen espectacles de petit format i curta durada. El 29 de juny, a Sarrià de Ter, hi actuaran Las Karamba i River Omelet (música), Mario López (màgia), Amanda Wilson (circ) i Planeta Impro (teatre d’improvisació). El 30 de juny, a Fornell, hi haurà Guillem Roma i Faneka (música), Cia Kimani (dansa), Tere Solà (humor) i Telarquia (circ). I el dissabte 1 de juliol tancaran el primer cap de setmana, a Cervià de Ter, Cris Juanico i Magalí Sare (música), Brodas Bros (dansa), Oriol Borràs (circ) i Apus Circus (acrobàcia).

El dijous 6 de juliol, a Vilablareix, hi actuaran Beth i Suasi (música), Pere Rafart (màgia), Maria Sevilla (poesia) i Planeta Impro. El dia 7, a Sant Gregori, ho faran Eduard Canimas i Momi Maiga (música), Xuriguera i Faixedas (humor), Non Sin Tri (circ) i Kiko López (dansa). I el dissabte 8 el festival es clourà a Madremanya amb Xarim Aresté i Funktory (música), Sanyes (màgia), Helena Canas i Olga Lladó (dansa) i l’humor de Tere Solà. Les entrades tenen un preu en tots els casos de 12 euros –5 euros per als menors de 8 anys– i ha un abonament per a tres nits que costa 30 euros. Més informació i venda d’entrades a festivalemergent.cat .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda