Música

Arrenca el Festivalot i omple la Devesa de famílies

El Festivalot ja està en marxa a Girona i el parc de la Devesa bull de famílies amb nens i nenes que segueixen tant concerts com les nombroses activitats que s’hi han preparat. El grup Bob Marley for Babies i l’exparticipant d’Eufòria Edu Esteve juntament amb el Cor Vivace han estat els encarregats d’obrir els concerts a l’Auditori de Girona, amb un nombrós públic que han omplert els dos espais on es feien els concerts. Mentrestant, a l’exterior, Rikus o Mazoni discjòquei i les actuacions de les escoles de música juntament amb les activitats programades han acabat d’omplir l’espai que, a primera hora de la tarda continua respirant la festa. A l’espera dels concerts de Doctor Prats, que han exhaurit les entrades de la sala gran de l’auditori, o de Lildami, gratuït a la Devesa, l’organització preveu que aquesta edició del Festivalot serà tot un èxit de públic. Per aquest motiu, també han reforçat els espais de recés i de menjar i beure, ja que el públic, cent per cent familiar, passa pràcticament tot el dia en aquest espai ja sigui gaudint dels concerts o participant en tallers.

Enguany també, i per buscar aquest espai de recés, s’ha habilitat a l’interior de Fira de Girona un espai de calma pels nens, un espai de jocs i també, és l’indret on els artistes signen autògrafs o es fan fotografies amb el públic.

El Festivalot continuarà demà amb el mateix format i amb les actuacions previstes, per exemple, dels Catarres o Judit Neddermann, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia