Música

Quimo, Fortuu i Hattyy llancen l’EP ‘Dopamina’

Els tres cantants gironins de música urbana han estrenat avui aquest disc amb tres cançons, editat per RGB Suports

Per resumir-ho una mica, la dopamina és “l’hormona del plaer”, així que sembla un bon títol per a un disc que parla d’emocions i sentiments i, més concretament, de tres fases diferents d’una relació amorosa, una per cançó. Dopamina és l’EP que han publicat aquesta matinada Quimo, Fortuu i Hattyy, tres joves cantants gironins –concretament de Girona i Fornells de la Selva– de músiques urbanes que estan desenvolupant les seves respectives carreres com a solistes, però que en aquest EP digital de tres cançons editat pel segell RGB Suports han sumat esforços creatius de manera equitativa per compondre i gravar les tres cançons que inclou: Et vull conèixer a tu, 101% i No és tímida. El videoclip de la cançó Et vull conèixer a tu, realitzat per Aleix Plana, s’estrenarà avui mateix, a les 3 de la tarda, al canal de Youtube de Quimo .

“Cada cançó la començàvem i acabàvem junts, aportant-hi coses entre tots tres, que de fet vam assumir tot el procés de gravació del disc, excepte la masterització, que la va fer Miquel Gil”, expliquen Quimo (Quim Meléndez), Fortuu (Roger Fortuny) i Hattyy (Arnau Planellas), que del futur només saben que seguiran fent cançons, junts o per separat. En aquest cas, presenten tres cançons força melòdiques (“Volíem que fossin comercials i fàcils d’escoltar, que enganxessin”) que, com hem dit abans, parlen respectivament de tres fases d’una relació amorosa: Et vull conèixer a tu és “un desig fet cançó, un amor a primera vista, parla de quan vols conèixer la persona que t’agrada i de tot el que t’imagines que podràs viure al seu costat”; 101% “expressa el sentiment d’amor, és una declaració on es mostren les ganes d’estar amb aquella persona i que ho faries tot per ella”, i No és tímida “és una cançó on es presumeix de la persona que tens al costat, destacant la seva manera de ser i d’actuar i tot el que et fa sentir”.

Ara fa un any, Quimo va debutar amb l’EP 100timent (Metz Records), en el qual Fortuu i Hattyy ja van col·laborar, a la cançó Estar amb tu. I el setembre passat, Fortuu i Hattyy van publicar el single Si vols de mi. Fortuu també col·laborarà aviat en un tema del valencià Centvi.

Pel que fa a actuacions en directe, de moment tenen previstes algunes a títol personal, però sempre amb la perspectiva que els altres dos hi col·laborin en els seus temes compartits. Així passarà, per exemple, amb Fortuu a la festa major de Fornells, el 24 de juliol, o amb Quimo a Sant Pere Pescador, el 30 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

L’alt i constant mestratge de Mercè Vidal

Paola Cortellesi
Cineasta i actriu

“Els italians portem el neorealisme a l’ADN”

Barcelona
cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA