Música

música

Primera nit del Festival Ítaca Sant Joan amb 3.000 persones de públic

Alizzz, Iseo & Dodosound i Els Catarres encapçalen el cartell de la primera nit que seguirà avui

La nit de Sant Joan al Festiva Ítaca Sant Joan a l’Estartit va començar a dos quarts de nou amb l’actuació de Boom Boom Fighters & Cookah P, amb una proposta innovadora que combina roots reggae dels anys 80 i dancehall dels 90. Després de la seva actuació, es va encendre una foguera gegant a la platja, al costat del recinte del festival, on també hi va haver un correfoc i un espectacle pirotècnic.

Alizzz canta ’L’estaca’

Els concerts van continuar a les deu amb Els Catarres, un dels caps de cartell de la revetlla a l’Estartit. I, poc abans de mitjanit, va arribar el torn d’Alizzz, un dels referents del nou pop nacional que destaca per fusionar pop clàssic amb altres ritmes, com el house, el trap, el dancehall o l’afrobeat. El del Baix Llobregat va protagonitzar un dels moments més àlgids de la nit quan, va interpretar L’estaca de Lluís Llach, fent una crida a l’antifeixisme.

Iseo & Dodosound va ser un altre dels pesos pesants de la nit més curta de l’any a l’Estartit, que va viure l’explosiva presentació de Blossom, el tercer àlbum d’estudi del duet navarrès. La banda va combinar textures electròniques amb els seus característics sons analògics a base de freqüències greus, vents poderosos i una veu de vellut que va sobrevolar la màgia instrumental.

Per últim, el duet Serial Killerz, amb una de les propostes més inusuals de l’escena, van tancar la nit repetint presència a l’Ítaca -ja hi van ser l’any passat- i van descarregar el seu directe farcit d’energia i bona música.

Avui Vetusta Morla

Amb més del 80 % de l’aforament completat, la platja de l’Estartit acollirà avui propostes indie. El principal cap de cartell és Vetusta Morla, la banda madrilenya de pop-rock activa des de fa 25 anys i amb una discografia plena d’himnes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona