Música

La Dharma, Albert Guinovart i JazzWoman, al 7è Amb So de Cobla

El festival tindrà lloc a diferents espais de Palamós de l’1 al 5 d’agost i també inclourà el familiar ‘Bufaterrània’ i el ‘Trencadís’ de la Flama de Farners i Neus Mar

La setena edició del festival Amb So de Cobla tindrà lloc de l’1 al 5 d’agost a diferents espais de Palamós, amb les actuacions destacades de la Dharma, el pianista Albert Guinovart i la rapera valenciana JazzWoman. Com és habitual, el festival posa els instruments de la cobla en nous formats musicals, i s’hi pot trobar un ampli ventall de propostes, des de la cobla catalana tradicional fins a fusions amb altres estils i disciplines.

Amb So de Cobla començarà el dimarts 1 d’agost amb l’actuació de la Dharma, que oferirà el concert 50 anys, que compta amb la producció del festival palamosí. El dimecres 2 d’agost, se celebrarà el 23è Concert de sardanes de la Costa Brava Memorial Ricard Viladesau, amb les actuacions de La Principal de La Bisbal i Els Montgrins.

El dijous 3 d’agost hi haurà dos concerts: d’una banda, l’espectacle Bufaterrània, Tubs & Cobla, protagonitzat per la Cobla Mediterrània i dirigit als més petits de la casa. I, d’altra banda, es podrà gaudir del concert Trencadís, amb la Cobla Flama de Farners i Neus Mar.

El 4 d’agost, Jordi Molina presentarà en format quintet un repertori basat en els seus darrers discos. A més, el mateix divendres, els pianistes Albert Guinovart i Montserrat Cases oferiran l’espectacle Piano & Cobla, amb la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona. Finalment, el dissabte 5 d’agost es culminarà la 7a edició del festival amb Akoblats i JazzWoman Amb So de Cobla, una coproducció del festival amb la Fira Mediterrània de Manresa.

La majoria de concerts són gratuïts i tindran com a escenaris principals la plaça Josep Sarquella, el pati de l’escola La Vila i a la Plaça Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid