Música

Miki Núñez

CANTANT

“Els concursants d’‘Eufòria’ són una punyetera família”

Tres setmanes després d’acomiadar-se de la segona temporada d’Eufòria, concurs de TV3 del qual ha estat presentador, Miki Núñez (Terrassa, 1996) comença avui al Sant Jordi Club de Barcelona la gira del seu tercer disc, 121 (Universal/Música Global), amb dates previstes també a València (1 de juliol), Camprodon (29), Cambrils (5 d’agost) i Puigcerdà (30).

El seu últim treball va publicar-se a finals del 2020. Què ha viscut, d’aleshores ençà, que pugui haver quedat reflectit, ara, en les cançons de ‘121’ ?
Aquell [Iceberg] va ser un disc una mica més trist, perquè estàvem encara enmig de la pandèmia. Amb 121, en canvi, he tornat una mica a il·lusionar-me per la vida. Potser el fet d’haver estat tancats ha fet que valori coses que potser abans no valorava tant, com per exemple l’amor, no únicament el de parella sinó l’amor a la vida, al meu gos, a la família, a la passió per treballar… Sé que pot semblar una mica Mr. Wonderful, això que diré, però l’amor és el veritable motor de la vida.
Veiem, en canvi, força odi...
Exacte. Tot el que fem en el nostre dia a dia té a veure amb l’amor. Per això em pregunto com és que hi ha tanta gent que es mou a través de l’odi. A les xarxes socials, per exemple, n’hi ha un munt...
‘121’... què?
Vaig trobar un assaig científic que havia fet estudis amb elèctrodes amb gent enamorada i que concloïa que el cervell només és capaç de generar les connexions cel·lulars i sinapsis que, en definitiva, són l’amor únicament durant els 121 primers dies. Vaig pensar: “Ostres, hem de creure en la ciència, d’acord, però jo, als meus pares, per exemple, els he estimat durant bastant més que 121 dies!” La raó està molt bé, però a vegades a qui cal fer cas és al cor. La vida són molt més que un seguit de números...
Volia fugir de ser el Miki Núñez d’‘OT’i ara és el Miki Núñez d’‘Eufòria’.
A Catalunya sí, és cert. L’altre dia em va aturar un senyor que només em coneixia pel programa i em va dir: “Ostres, he descobert que tu ets el de Me vale i Escriurem, que fort!” Però, sigui com sigui, no pots renegar d’allò que et fa conegut i et permet viure d’allò que t’agrada. Tant de bo em passi algun dia el que li passa al David Bisbal, de qui a vegades algú se sorprèn que fa 20 anys participés a OT. Però si això no passa i continuo sent el Miki d’OT, Eurovisió o Eufòria tampoc m’importarà gaire, de debò.
La música no és cap competició, promulguen els detractors d’‘Eufòria’.
Només cal veure les cares dels concursants per adonar-se que, per a ells, no n’és cap, de competició. Si ho fos no es parlarien i es passarien el dia criticant-se d’amagat, però t’asseguro que no ha estat així. Els concursants d’Eufòria són una punyetera família.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

L’alt i constant mestratge de Mercè Vidal

Paola Cortellesi
Cineasta i actriu

“Els italians portem el neorealisme a l’ADN”

Barcelona
cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA