Música

Delafé y Las Flores Azules donen el tret de sortida al nou festival Les Nits de Barcelona

El certamen de Pedralbes s’allargarà fins a final de juliol amb artistes com ara Natalia Lafourcade, Sebastián Yatra, Manhattan Transfer o Melody Gardot

La banda barcelonina Delafé y Las Flores Azules ha donat el tret de sortida aquest dijous al nou festival Les Nits de Barcelona, el substitut del Jardins de Pedralbes. Amb entrades esgotades, el grup ha fet parada al festival en el marc de la gira dels 20 anys del seu naixement. Separats artísticament des de fa anys, el duet format per Òscar D’Aniello (Delafé) i Helena Miquel (Las Flores Azules) ha ofert un viatge per la seva històrica discografia així com els singles més actuals. El festival s’allargarà fins a finals de juliol i oferirà una trentena d’espectacles entre concerts, teatre, dansa, propostes visuals i gastronomia. El cartell està encapçalat pels artistes Natalia Lafourcade, Sebastián Yatra, Melody Gardot, Alizzz, Tom Odell i Morat.

El concert inaugural ha estat protagonitzat per Delafé y Las Flores Azules, amb totes les entrades venudes i una assistència de gairebé 1.000 persones. El repertori del concert ha inclòs alguns dels èxits més destacats de la banda com Mar el poder del mar o Enero en la playa, entre d’altres.

A través d’un comunicat, Juli Guiu, president del Grup Clipper’s i director del festival Les Nits de Barcelona, ha afirmat que “la resposta del públic i la venda total d’entrades d’avui demostren l’impacte i la rellevància que té aquest esdeveniment a l’escena musical de Barcelona. Començar aquest projecte ha estat tot un repte degut al poc temps que hem tingut, tant per a la definició del festival com per a la programació artística i la seva posada en marxa. I veient el reeixit resultat d’avui, em sento molt satisfet de l’esforç que ha fet tot l’equip del Grup Clipper’s”.

El nou festival va a la recerca d’esdeveniments “únics” i, per això, es faran 10 concerts en els jardins a peu dret amb un aforament de 800 persones i els 20 restants amb 2.400 persones assegudes en un auditori. La proposta cultural del nou certamen ofereix un “ventall enorme” d’ofertes perquè vingui “el màxim de gent possible”.

De fet, al llarg de 30 dies passaran pels populars jardins altres noms com ara Manhattan Transfer, Antonio Orozco, David Bisbal, Diego el Cigala, Els Amics de Les Arts, Havasi, Ainhoa Arteta, Molotov, Taburete, Carles Sans, Ara Malikian, Gloria Trevi, God Save The Queen, De Simba a Kiara - el tribut al Rei Lleó, Lildami, Las Migas, Buhos, Mariona Escoda, Elefantes, Meritxell Neddermann, Brodas Bros o Sara Roy. El preu mitjà de les entrades és de 36 euros.

Les Nits de Barcelona és el festival que ha agafat el relleu del Jardins de Pedralbes després que l’empresa impulsora guanyés el concurs públic convocat per la Generalitat. Es dona el cas que la promotora que organitzava l’antic Festival Jardins de Pedralbes organitza l’Alma Festival-Jardins de Pedralbes al Poble Espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

crónica

Oques Grasses en salsa dolça

GIRONA

El manifest d’Agitart centra el Dia Internacional de la Dansa

girona
cultura

L’alt i constant mestratge de Mercè Vidal

Paola Cortellesi
Cineasta i actriu

“Els italians portem el neorealisme a l’ADN”

Barcelona
cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona