Arts escèniques

DANSA

Aina Alegre debuta en coreografia de gran format, a partir de l’aire

Quan ja sortíem dels confinaments de la pandèmia, la coreògrafa Aina Alegre va voler recuperar el treball col·lectiu i atrevir-se amb el primer espectacle de gran format. L’element d’inspiració va ser l’aire perquè és un element comú que, a més, durant la pandèmia va estar fortament coartat per por a les transmissions del virus. This is not an act of love & resistance es representa dimarts i dimecres a la Maria Aurèlia Capmany del Mercat de les Flors.

La coreògrafa també programarà aquest títol del 5 al 7 d’octubre en la programació del Mercat, on és artista resident. A més de les cinc ballarines, també hi intervenen quatre intèrprets musicals (una tuba i tres trombonistes) que s’han integrat a la coreografia desplaçant-se a més d’aportant la música.

Les nou intèrprets procedeixen de llocs molt diversos i amb cossos diferents per mostrar una comunitat com més àmplia millor. Alegre fa sis mesos que treballa com a directora del Centre Coreographique National de Grenoble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia