Arts escèniques

teatre

‘Un amor particular’ arriba al Condal en el marc del Grec

La comèdia musical Un amor particular, dirigida per Jumon Erra i coescrita a quatre mans amb Daniela Feixas, es podrà veure al Teatre Condal del 20 de juliol al 6 d’agost en marc del Grec Festival. Es tracta d’una comèdia romàntica que es pregunta “si l’amor ho pot tot” i vol evidenciar “com els prejudicis personals curtcircuiten la relació humana”. L’obra està protagonitzada per Mara Jiménez i Xavi Navarro, i compta amb els músics Andrea Mir i Albert Solà que interpreten els temes en directe. Els dos protagonistes representen dues persones que tot i ser pols oposats —ella és una actriu “esbojarrada” del Raval i ell, algú “que ho ha tingut tot fàcil” i no sap fer riure— connecten profundament i, després, no saben “com gestionar aquesta connexió”.

Erra ha explicat en declaracions a a ACN que la trama argumental sorgeix d’una anècdota real d’un home a qui “la seva parella li va dir que si no la feia riure, no seguiria amb ell”. En la història, en Xavier buscarà una professora particular perquè li faci classes de teatre, i serà així com conèixerà l’Ada. Els dos personatges es troben i “connecten perquè es mostren vulnerables”.

Per la seva banda, els creadors de l’obra han afirmat que la comèdia té tocs de sitcom i de concert pop, gràcies a l’escenografia de Joana Martí i l’ajudantia de direcció de Gara Roda, qui ha ideat el moviment escènic, una coreografia que “sembla un videoclip dels anys 80”. El director artístic del Teatre Condal, Daniel Anglès ha destacat que el Grec “és bàsicament l’única institució pública que dona suport al musical en català de creació d’autors catalans”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia