Altres

cultura

Figueres acollirà el 1er Festival Internacional de Màgia

Tindrà lloc del 22 al 24 de setembre, amb quinze espectacles i comptarà amb artistes internacionals

Figueres acollirà del 22 al 24 de setembre el primer Festival Internacional de Màgia, organitzat pel figuerenc Raül Faig, conegut professionalment com a Raul Black, en col·laboració amb l’Ajuntament de Figueres. Durant tres dies, la capital altempordanesa s’omplirà de màgia a diferents llocs de la ciutat amb diversos artistes reconeguts internacionalment. D’aquesta manera, comptarà amb un total de quinze espectacles procedents de França, Argentina, Cuba, Rússia, Madrid i Barcelona, que oferiran diferents tipus disciplines de la màgia com la d’escena, de cartes, infantil, grans il·lusions i, finalment, màgia còmica i de clown.

El festival s’inaugurarà amb un “sopar màgic”, que serà l’aperitiu i presentació de tots els espectacles que tindran lloc durant tot el cap de setmana amb propostes, tallers i activitats que estaran adreçades a tot tipus de públic .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia